178 kişiyi takip ediyor

tümünü gör

3 rozeti var

tümünü gör

fki

24.02.2017 - 15:37

Seriti de hızlı yapmışsın galiba osmalı afsgdhfhxsgs

fki

24.02.2017 - 07:53

Eyw panpam bitanesin :D

fki

23.02.2017 - 23:04

Giysi giydirme oyununda mı şopladin pnp adzfdgxg

fki

23.02.2017 - 22:35

Helal olsun abi

fki

23.02.2017 - 22:16

Eline sağlık çok güzel olmuş :D

fki

23.02.2017 - 21:36

inceee :D

fki

23.02.2017 - 20:29

Video 5 sn, pp 11 sn, şuku pnp :D

fki

23.02.2017 - 20:20

O.d. pnp ; ))

fki

23.02.2017 - 19:02

Varol abim :D

fki

23.02.2017 - 16:38

Ahahaha aynen :D

fki

23.02.2017 - 16:38

Biraz destekli salla :D

fki

23.02.2017 - 16:37

Ziyaaaaa adsfsfxg

fki

23.02.2017 - 15:24

Eyw panpam :D

fki

23.02.2017 - 12:03

Eline sağlık :D

fki

23.02.2017 - 12:00

Eyw abi :D

fki

23.02.2017 - 11:56

Ben biliyordum zaten :D

fki

23.02.2017 - 11:55

Eksi veren eller kırılsın :D

fki

23.02.2017 - 11:53

:D

fki

22.02.2017 - 23:00

Turu bile vermeyi beceremez bu amk :D

fki

22.02.2017 - 22:57

FB: Baba şampiyonlar ligi nasıl bi yer
GS: Büyüyünce goturucem seni söz, ama şimdilik UEFA Avrupa Ligi'nde takıl tamam mı

fki

22.02.2017 - 22:56

FB: Baba şampiyonlar ligi nasıl bi yer
GS: Büyüyünce goturucem seni söz veriyorum,ama şimdilik UEFA Avrupa Ligi'nde takıl tamam mı

fki

22.02.2017 - 22:31

"Orada" kelimesini doğru yazan ama "sesleri" kelimesini seslevi şeklinde yazan adam gibi adam

fki

22.02.2017 - 22:22

Eksileyenler sebebini de yazsın awk neden eksilediniz???
Ben şahsen çalıntı caps diye eksiledim

fki

22.02.2017 - 21:37

Önce takımın ismini doğru yaz awk :D

fki

22.02.2017 - 12:42

niepçe kim la ? Niepçe, "ç" ile

fki

21.02.2017 - 19:56

Serkan bize ne zaman gelin derdinizi anlatın dedi ki, tam tersine biz derdimizi anlatmak için grev yapıyoruz.Bu yaptığımızın ne olduğunu anlamadan kafaniza göre senaryolar belirleyip caps yapmayın.

fki

21.02.2017 - 15:39

Allah analı babalı büyütsün

fki

21.02.2017 - 15:33

Biz seni bu sene misafir etmiş olalım, seneye daha çok çalışıp gel olur mu

fki

17.02.2017 - 12:28

Allah analı babalı büyütsün abi : )

fki

17.02.2017 - 11:09

Şşş Nijeryalı farkında değilsin ama Türkiye'nin en büyük formalarından birini giyiyorsun

fki

17.02.2017 - 00:05

@Acemice Metin2 de bile çarlar bu kadar iyi kasılmamıştı,adam grev sayesinde kapak kastı :D

fki

16.02.2017 - 14:42

Tepkinin bana olmadığını biliyorum ama bir şey soracam; Allah aşkına bu akımı yaparken gerçekten birilerinin (özellikle bu kadar bir araya gelip grev yapıyorken) destek vereceğini düşündün mü?

fki

16.02.2017 - 14:34

Fikir senin mi yoksa internetten mi buldun,çok benzerini gördüm çünkü . Ayrıca bu kadar insan grev için çabalarken böyle bir akım baslatmanı samimiyetsiz buldum

fki

16.02.2017 - 14:34

Eksilemedim

fki

16.02.2017 - 14:33

Fikir senin mi yoksa internetten mi buldun,çok benzerini gördüm çünkü . Ayrıca bu kadar insan grev için çabalarken böyle bir akım baslatmanı samimiyetsiz buldum

fki

16.02.2017 - 13:21

Aman bu işin sonunda pişmaniye satmayalım da, Allah yardımcımız olsun

fki

16.02.2017 - 13:20

Aman bu işin sonunda pişmaniye satmayalım da, Allah yardımcımız olsun

fki

15.02.2017 - 00:44

Hayır Serpil inanma benim duygularım gayet temiz :D

fki

14.02.2017 - 22:35

Öyle eli boş gelmek olur mu?Dur bahçeden gülleri yolup geliyorum :D

fki

14.02.2017 - 22:26

Serpil sen git eve bu abaza ne diyormuş ben hallederim :D

fki

13.02.2017 - 14:29

Prim kasma is loading... Unsuccessful,try again please

fki

13.02.2017 - 12:42

Ensonplazmikredikulum eğer caps atmiyorsa ben de atmam amk,bu ne lan yeter Ensonplazmikredikulum gibi bir capsci siteye caps atmayacak ben atacağım ha! Ensonplazmikredikulum un her zaman arkasındayım (mecaz anlamda) :D

fki

13.02.2017 - 11:55

Abim benim Wtf ve Acemice yorum attılar ya ona ithafen :D

fki

13.02.2017 - 11:16

incicaps'in bu çöküş döneminde siteyi ayakta tutan en önemli kişilerden Wtf ve Acemice de caps atmayı bıraktıysa zaten site poku yemiş demektir.Ben de 2 gündür caps atmıyorum ve 1 hafta daha atmayı düşünmüyorum.Acemice ve Wtf ye sonuna kadar destek veriyorum,onların caps atmadığı siteye caps sayfası mı derim ben?Sitede sorun çok ama çözüm yok.Ben de atmıyorum amk zaten site yarrahı yemiş ben atsam ne atmasam ne?Emeğin karşılığını alamadiktan,capsler eksi yedikten sonra insanda caps atma isteği mi kalır ?

fki

13.02.2017 - 11:15

incicaps'in bu çöküş döneminde siteyi ayakta tutan en önemli kişilerden Wtf ve Acemice de caps atmayı bıraktıysa zaten site poku yemiş demektir.Ben de 2 gündür caps atmıyorum ve 1 hafta daha atmayı düşünmüyorum.Acemice ve Wtf ye sonuna kadar destek veriyorum,onların caps atmadığı siteye caps sayfası mı derim ben?Sitede sorun çok ama çözüm yok.Ben de atmıyorum amk zaten site yarrahı yemiş ben atsam ne atmasam ne?Emeğin karşılığını alamadiktan,capsler eksi yedikten sonra insanda caps atma isteği mi kalır ?

fki

11.02.2017 - 21:07

La ben niye dayak yedim ahhh kardeş napıyon acıdı amk :D

fki

11.02.2017 - 09:21

Eyw pnp : ))

fki

11.02.2017 - 09:20

Eyw bro : ))

fki

10.02.2017 - 23:07

Varol panpam : ))

fki

10.02.2017 - 23:04

Ahahha :D

fki

10.02.2017 - 23:04

Hadi inşallah : ))

fki

10.02.2017 - 23:01

O zaman Ahahha boşum gel :D

fki

10.02.2017 - 23:00

Eyw bro : ))

fki

10.02.2017 - 22:59

Varol Reyiz : ))

fki

10.02.2017 - 22:59

Capsi Reyiz hediye etti pnp :D

fki

10.02.2017 - 22:58

Evdekiler birazdan çıkıyorlar bekliyorum :D

fki

10.02.2017 - 22:58

Küfürleri bana etmeyin lan hediye geldi :D

fki

10.02.2017 - 14:11

Eyw bro : ))

fki

10.02.2017 - 13:34

Eyw bro : ))

fki

10.02.2017 - 09:49

Ahahaha bak bu iyiydi :D

fki

10.02.2017 - 09:45

Aynı şeyi ben de görüyorum, lan ben de mi hastayım acaba :D

fki

10.02.2017 - 00:45

Seni guldurebildiysem ne mutlu bana :D

fki

10.02.2017 - 00:11

Eyw pnp : ))

fki

09.02.2017 - 23:00

Ahahaha :D

fki

09.02.2017 - 22:40

Helal olsun

fki

09.02.2017 - 21:50

Eyw pnp bitanesin ; ))

fki

09.02.2017 - 16:28

La bari boynuzladığı lavuk yakışıklı olsa :D

fki

09.02.2017 - 16:13

Hemen özür dile :D

fki

09.02.2017 - 16:07

Açılmıyor galiba

fki

09.02.2017 - 15:43

Oyyşş yalarun emerun döşerun zikerun gömerun :D

fki

09.02.2017 - 14:47

http://i.hizliresim.com/adkNqR.gif


Kardeş napıyon boşaldım awk

fki

09.02.2017 - 11:39

Ben yokum eksi

fki

08.02.2017 - 23:09

Aynen güzel isim :D

fki

08.02.2017 - 23:03

Allah'tan özenmeden yapmışsın :D

fki

08.02.2017 - 22:59

Açıklamaya koptum awk :D Cevap veriyorum ııı şey ıımm..

fki

08.02.2017 - 22:57

Bu nasıl şop SubhanAllah Elhamdülillah Estağfurullah dedi

fki

08.02.2017 - 22:45

Subliminal var knk :D

fki

08.02.2017 - 22:38

Tabi aynı sen başka kim olcak,bi de ben :D

fki

08.02.2017 - 22:00

Toss atma oç :D

fki

08.02.2017 - 21:59

Şeritte ""dedi" dedi" yazıyor

fki

08.02.2017 - 21:58

Sen atma ulan deve :D

fki

08.02.2017 - 21:53

Pnp gaspçının kafasını gazete sayfasından mı yırttın :D

fki

08.02.2017 - 21:51

Error not found dedi

fki

08.02.2017 - 21:35

Auta attığın anda vur banağğ

fki

08.02.2017 - 21:30

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm dedi :D

fki

08.02.2017 - 21:21

Eski elizabeth cilerden :D

fki

08.02.2017 - 21:12

Oha lan aynısını ben yaptım ama benimki seninkinden daha sonra yapıldığı için suçlu benim hemen modlara söyleyip sildirtiyorum,kusura bakma pnp : ))

fki

08.02.2017 - 20:49

Aynen ; ))

fki

08.02.2017 - 20:48

Ahahaha :D

fki

08.02.2017 - 20:39

Eyw pnp bitanesin ; ))

fki

08.02.2017 - 20:37

Adamsın :D

fki

08.02.2017 - 19:40

Yazı gozukmuyor dedi :D

fki

08.02.2017 - 18:50

Temizi yok bro kirptim kaydetmedim :D

fki

08.02.2017 - 18:47

Doğrudur :D

fki

08.02.2017 - 18:44

Eyw bro ; ))

fki

08.02.2017 - 18:11

Ben yokum eqsi

fki

08.02.2017 - 13:40

Nasıl pozlar amk,sanki ergenliğe değil de ergenlik ona girmiş :D

fki

07.02.2017 - 23:16

Eline sağlık : ))

fki

07.02.2017 - 23:14

Eti canga yasaklanan reklamı gibi olmuş bu amk

fki

07.02.2017 - 20:47

Jüpiter değil Plüton